A legegyszerűbb fotókezelő oldal

Néhány hete fedeztem fel a picnik oldalt, amelyet azóta is állandóan használok. Ez egy ingyenes fotókezelő szolgáltatás, amolyan mikroPhotoshop. Óriási előnye, hogy nem kell semmit letölteni, sőt, még regisztrálni sem. Egyszerűen feltöltöm a fotómat, és már kezdhetem is a munkát.

A fotófeltöltés nagyon gyors, még nagy méretű képeknél is. A feltöltést követően több lehetőség közül választhatunk. A lustábbak kattintsanak az Auto-fix gombra és a program beállítja a fotóik optimális paramétereit. A vagányabbak egyenként is nekiláthatnak a kép buherálásához. Lehet kivágni, átméretezni, beállítani az élességet, szaturációt, színtelítetséget, sőt, még red-eye funkció is van. A havi 2 dollárért megvásárolható prémium csomag pedig már a képszerkezstői programok szintjének megfelelő szolgáltatásokat nyújtja.

Természetesen a kész fotót lementhetjük, megoszthatjuk, csinálhatunk Flickr slideshow-t vagy Picasa-albumot. Remek oldal, őszintén ajánlom mindenkinek.

Reklámok

One Comment on “A legegyszerűbb fotókezelő oldal”

  1. […] gagyik (szívecskés keret sablonból) és vannak egészen érdekesek. Ezek közül először a PicNik-et mutattam be, most egy kicsit mást, a Juxio-t ajánlom figyelmetekbe. (De hogy felcsigázzam az […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s