Itt a Miro közösségi videoweboldal-készítője

Régi kedvencem a Miro. Ez az egyik legjobb, nyílt forrású videolejátszó, amely emellett ezernyi többletszolgáltatást nyújt. Saját műsorkínálattal rendelkezik, ahol klasszikus, alternatív és kísérleti filmeket, trailereket, podcastokat, népszerű televíziós sorozatokat (The Simpsons, The Daily Show) lehet ingyen letölteni és megnézni. (Még külön HBO csatornája is van) Ehhez még társul egy konverter és egy rakás közösségi média szolgáltatás (pl: internet tv).

Ám most annak apropos-ján írok róluk, hogy pár héttel ezelőtt útjára indították új, közösségi szolgáltatásukat, a Mirocommunity-t. Ez nem más, mint egy ingyenes video-weboldal készítő.

A szolgáltatást elsősorban közintézményeknek, iskoláknak, civil szervezeteknek, helyi tévéstúdióknak ajánlják a készítők. Egyszerűen rendszerezhetjük meglévő felvételeinket, amelyekből a Miro segítségével esztétikus honlapot pakolhatunk össze (meglévő sablonokból, vagy saját ízlésünknek megfelelően), vagy kiegészíthetjük meglévő honlapunkat. (Gyorsan le is teszteltem.) Az elkészült oldalt aztán közszemlére tehetjük, ahol felvételenként lehet kommentelni, értékelni, megosztani.

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s