Egy különleges oldal, amit jó olvasgatni

A közösségi média számos vitatható színvonalú produktumot kitermel magából, amint azt legutóbbi posztomban láthattátok. Ugyanakkor a sok ezer weboldal között vannak igazán értékes darabok is. Most egy már-már filozofikus magasságokig felemelő oldalt van szerencsém bemutatni.

Az Itizen nevű site különlegessége, hogy a felhasználók feltölthetik rá azon tárgyak fotóit, amelyek valahogy a szívükhöz nőttek, valamilyen különleges, főként személyes jelentőséggel bírnak számukra. Ezután mindenki megírhatja az adott tárgy történetét.

Meglepő, hogy milyen tárgyakhoz milyen emlékek, érzések kapcsolódnak. Egy mindent túlélő cserepesvirág, egy übergagyi hűtőmágnes, egy rasztásított minicsónak – néhány tárgy az Itizenen láthatók közül, amelyeknek mindnek megvan a maguk története.

Az elmúlt hónapokban több száz új közösségi oldalt néztem meg. Nem tagadom, hogy az Itizen azonnal a kedvencem lett. Az Itizen nem csak abban jó, hogy egy kiváló ötletre épül (ami feltétele a sikernek a közösségi médiában), hanem abban is, hogy – talán ez a legjobb szó – egy igazán szerethető oldal. Ha az ember túl van egy stresszes napon, csak felkeresi ezt az oldalt és máris elkalandozhat mások világába.

Ha akarod tudni, mi a mellékelt plakát története, kattints ide.

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s