Itt az új Megasztár-klón

Nem tudom, minek köszönhető, de ma több olyan új közösségi oldalról szereztem információt, amely vagy kiváló ötletre épül, vagy nagyon praktikus megoldást kínál. Válogatás helyett inkább úgy döntöttem, a következő napokban sorra veszem mindegyiket.

A Phone Idol nyitólapjaKezdjük egy olyan oldallal, amely tipikus esete annak, miként hal el egy amúgy zseniális ötlet. Ráadásul az is aktuálissá teszi a bemutatását, hogy ezen a héten indul nálunk a Megasztár sokadik szériája. A Phone Idol honlap, nem más, mint egy mobilt és közösségi médiát ötvöző Megasztár-klón (az USA-ban American Idol néven fut, innen a Phone Idol név).

Az ötlet zseniális. Vegyük a mobilunkat, hívjunk fel egy megadott számot, és 30 másodpercig énekeljünk fel valamit. A hangfájl felkerül a honlapra, bárki meghallgathatja, ötfokú skálán értékelheti, és megoszthatja a Facebook-on vagy Twitteren.

A Phone Idol már hónapokkal ezelőtt elindult, de eddig nagyon kevesen használták. Ennek több oka van. Először is, nem áll mögötte semmilyen marketing. Másodszor, az oldal tele van hibákkal: a kommentelés nem működik, a linkek sehová sem mutatnak, a dizájn csapnivaló. Nagy kár érte, mert szerintem megfelelő menedzseléssel nagy durranást lehetne belőle csinálni.

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s