Isten, haza, családi Facebook

A közösségi média egyben tartja, vagy ha már szétesett, összehozza a családot. Távol élő vagy távoli rokonokkal tarthatjuk a kapcsolatot úgy, hogy közben nem kell őket meghívni karácsonyra. Egy indianapolisi székhelyű cég nemrég bekebelezte a Famiva nevű közösségi oldalt, majd létre hozta az eFamily-t, ami szerényen családi Facebook-ként hirdetnek. És az is.

Az eFamily-nek köszönhetően létrehozhatjuk saját, zártkörű, családi oldalunkat, ahová senki illetéktelen nem kukucskálhat be, és még a Facebook-éhoz hasonló privacy problémákkal sem kell bajlódnunk. Ez önmagában még nem tenné vonzóvá az oldalt, hiszen zártkörű csoportokat a Tubriban vagy a Miio-n is létrehozhatunk.

Ami az igazi kuriózuma az eFamily-nek, és amiért melegen ajánlom kipróbálásra, az a néhány, exkluzív szolgáltatása. Itt van mindjárt a családfa, amit szépen feltöltve kirajzolódik, hogy ki kicsoda a rokonságban, és nem kell zavartan néznünk a karácsonyi banzájban, hogy a velünk szemben ülő személy hanyadik unokatestvérünk is valójában.

Aztán van egy térkép, ahol bejelölhetjük, ki hol él, dolgozik szerte a világban, és a családi fotóinkat is egy helyen gyűjthetjük. Összességében tehát egy hasznos, sok mindenre alkalmas közösségi médiát hoztak össze.

Reklámok

One Comment on “Isten, haza, családi Facebook”


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s