Online kirakat és bevásárlólista

Az Aprizi oldal remekül használható ruha-vásárlásaink tervezéséhez, segítségével címkézhetjük a neten kiszemelt darabokat, és közzé is tehetjük őket az oldalon. Ha vásárolni szeretnénk, gyönyörű fotók és hasznos információk segítik a döntésünket. A kérdés csak az, hogy kinek mutatjuk meg kedvenceinket. Ugyanis az már kevésbé mondható el, hogy közösségi lenne az egyébként jól használható alkalmazás.

Az aprizi segítségével, regisztrációt követően, lehetőségünk nyílik egy helyen, „My Finds” címke alá összegyűjteni a neten fellelt cipőket, ruhákat, kiegészítőket, mindezt képpel, árral, megjegyzéssel. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a böngészőnk eszköztárába egyszerűen behúzni az Aprizi gombot, aztán a keresgélés nyomán talált darabokat a segítségével pikk-pakk fel is vehetjük a listánkra. A termékpaletta széles: ruha, cipő, kiegészítő, lakberendezés, gyerek, tech kategóriákba gyűjtögethetünk.

A különböző felhasználók által gyűjtött darabokat pedig megnézegethetjük, kategóriánként, és nyomhatunk egy tetszik/nem tetszik gombot. Amit hiányolok: én szeretném látni egy adott termékkel kapcsolatban, hogy azt ki ajánlotta, milyen egyéb terméket tetszenek neki. Így tudnának kialakulni egy közösségen belül például trendszetterek. Így ez inkább semmilyen, mint érdekes, az érzés nem ad többet, mintha egy plázában lődörögne az ember és a kirakatokat bámulná. De szépnek tényleg szép.

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s