Örökítsd meg életed nagy pillanatait!

Remek kis közösségi honlapot rakott össze két texasi fiatal Memory Reel néven.  A még alfa verzióban létező weblap célja, hogy egy helyre gyűjtse egyének vagy családok, baráti társaságok közös élményeit.

Az oldal úgy működik, hogy négy forrásból, a Facebook-ról, a Twitterről, a LinkedIn-ről és a Foursquare-ről begyűjti a felhasználó adott eseménnyel, mondjuk egy szülinapi partyval kapcsolatos összes online dokumentumát, posztokat, fotókat, videókat; ezeket időrendbe helyezi, geotag-gel látja el, és rendszerezi. Ezután, ha a felhasználó úgy dönt, meghívhatja barátait, ismerőseit, stb., akik szintén részt vettek az eseményen, és ők is hozzátehetik a saját anyagukat. A végeredmény egy nagyszerű összefoglalója a szülinapi partynak. Ezt aztán teljes egészében, vagy szerkesztve (a kínos jeleneteket kihagyva) közzé is lehet tenni a Facebook-on vagy Twitteren.

Online emléktérkép

De ami legjobban tetszik a Memory Reel-ben, hogy az így összegyűjtött emlékekből aztán kirajzolódik egy teljes élet az idők folyamán, és mindez egy emléktérképen rögzíthető.

Igen, a Memory Reel tulajdonképpen egy online emlékkönyv. A kitalálói azt ígérik, hogy hamarosan más közösségi site-ok tartalmait is bevonják.

Reklámok

One Comment on “Örökítsd meg életed nagy pillanatait!”

  1. […] Örökítsd meg életed nagy pillanatait! […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s