Olcsó utazások Európában

Nemrégiben mutattam be egy online szolgáltatást, amely az Egyesült Államokon belüli utazások tervezésében segít azáltal, hogy megmutatja, melyik a legolcsóbb módja annak, ha el akarunk jutni A-ból B-be. Nos, máris bemutathatom a szolgáltatás európai változatát, amely még jobb.

A Zoombu névre hallgató szolgáltatás nevével ellentétben nem valami afrikai vagy jamaikai titkos szertartásra utal, hanem utazásaink megtervezését segíti. Ha megadjuk kiindulási helyünket és célpontunkat, a honlap kikeresi nekünk a legolcsóbb, legrugalmasabb és legzöldebb(!) utazási módokat. Természetesen a kiválasztás után meg is rendelhetjük a szükséges jegyeket.

Reklámok

One Comment on “Olcsó utazások Európában”

  1. […] Aki rendszeresen olvassa ezt a blogot, már találkozhatott olyan új közösségi honlapokkal, amelyek az utazás szerelmeseinek szólnak. A nagy honlapok (mint a TripAdvisor vagy a Lonely Planet) mellett ezek csak úgy tudnak labdába rúgni, ha valamilyen speciális szegmenst céloznak meg. Ilyen például a Historious, amely a történelmi emlékek szerelmeseinek javasol úticélokat, vagy ez az amerikai útitervező alkalmazás, vagy ugyanez európai kiadásban. […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s