Férfiaknak: közösségi oldal a csapolt sör rajongóinak

A kismamák után ideje, hogy a férfiakkal is foglalkozzunk egy kicsit. Nagyon szeretném, ha sikeres lenne és gyorsan elindulna világhódító útjára a TapHunter közösségi oldal, amelynek célja, hogy egybegyűjtse a csapolt házisör szerelmeseit. A honlap egyelőre csak hat észak-amerikai városra korlátozódik, de bízom benne, hogy bővülni fog a lista – például Budapesttel.

A TapHunter célja, hogy bemutassa az egy adott városban fellelhető házisör kínálatot, a felhasználók értékeljék, kommenteljék azokat, így adva biztos támpontot az eligazodni vágyó sörivóknak. Természetesen a kocsmák is érdekeltek a honlap fejlődésében, hiszen a felhasználóknak mindenféle kedvezményeket adnak, és így próbálják becsalogatni a lelkes fogyasztót.

Magyarországon sajnos nincs nagy hagyománya a házisörnek. Emlékszem, valamikor a rendszerváltás környékén valaki megpróbált behozni amerikai sörport (!) és MLM-rendszerben értékesíteni azt. (Apám annyira belelkesedett, hogy sörfőzdét akart nyitni a lakótelepi lakásunk egy négyzetméteres spájzában. Anyámnak két hónapjába telt lebeszélni róla.) Ennél azért szofisztikáltabb sörfőzdék kellenének nagy számban, hiszen mindenki tudja, hogy a sör a világ legegészségesebb itókája, több benne a vitamin és a tápanyag, mint a tejben.

Kiegészítés: most szólt anyósom, hogy tévedtem, mert az anyatejben több a hasznos cucc, így a sör csak a második.

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s