Nincs ki a csapat? Hiányzik a harmadik az ultihoz?

A címben megfogalmazott kérdéseket szabadon bővíthetjük gyakorlatilag bármilyen társas eseményre a sporttól a bulin át a szimpla ismerkedésig. Ezek mindegyikére választ adhat (majd, ha elkészül) a Jumptive közösségi oldal.

A honlap célja, hogy segítsen ismerkedni, és partnereket találni különböző tevékenységekhez. Ehhez először is regisztrálnunk kell, és fel kell töltenünk adatainkat, külön tekintettel földrajzi elhelyezkedésünkre. Miután létrehoztuk a fiókunkat, két dolgot tehetünk: böngészünk a meglévő események és programok között, vagy létrehozzuk saját eseményünket. Kezdjük az utóbbival.

Ahogy az a fenti ábrán is látható, meg kell adnunk az esemény címét, időpontját, helyszínét, a partnerek számát, életkorát és hogy meddig várjuk a visszajelzéseket.

Természetesen kapcsolatba léphetünk a szervezővel is, és real-time megtudhatjuk, hányan jelentkeztek már a programra (esetünkben szegény Susan egyedül fog origamizni – kellett neki egy béta oldalon próbálkozni…)

Ha meg éppen programot keresünk, akkor városok alapján tehetjük meg, ami logikusnak tűnik.

A honlap alapötlete jó, a dizájnja kissé ócska, és ráférne még némi alakítás, hogy egyértelműbb, áttekinthetőbb legyen, mert amíg mindössze 3 db felhasználója van 3 programmal, addig nincs baj, de 3 milliónál már teljes káosz lesz. Ebben a témában sokkal ígéretesebbnek tűnik a Picksie, vagy a Poig vagy a Sqoot, ahol sokkal több felhasználó van. Na mindegy, meglátjuk, mi lesz belőle.

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s