Már ilyen is van: hangos “twitter”

“Csináljuk meg a Twitter hangalapú verzióját!” – ez lehetett a kiinduló gondolata a Hollur.com weboldal alapítójának. Aki nem más, mint Brandon Krause alias Momma’s Boy, chicago-i rádiós műsorvezető.

A honlap ugyanúgy működik, mint bármeny közösségi vagy mikroblogging oldal, annyi különbséggel, hogy itt a posztokat 20 másodperces hangüzenetekben, rádiós szaknyelven mondva bitekben adjuk meg.

Regisztrációkor kétféle profil közül választhatunk: entertainer és személyes. Az előbbi főleg rádiósoknak lett kitalálva, mert ide sokféle saját tartalom feltölthető, és a sztárműsorvezetők, dj-k ezen keresztül is kapcsolatot tudnak tartani rajongóikkal. A személyes verzió pedig a 20 másodperces bitekre épül.

A honlapot egyébként nem csak rádiósoknak ajánlom. Igazat kell adjak a honlap kitalálójának abban, hogy míg a 140 karakteres twitterposztból nem derül ki sokminden a felhasználóról, addig a 20 másodperces hangposzt sokkal személyesebb, többet elárul a karakterről a stílus, szóhasználat, frappánsság, humor stb. alapján.

Kapcsolódó cikkek:

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s