Így kell menedzselni a szeleburdi családot

Meg kell mondjam, kevés olyan tökéletesen kidolgozott szolgáltatást találtam eddigi pályafutásom során, mint az AboutOne, amely nem más mint egy családi menedzsment alkalmazás.

A honlap fejlesztését 2008-ban kezdték és idén szeptemberben indult el élesben – és nem véletlen, hogy máris több díjat nyert. Az alkotók ugyanis egy olyan honlapot akartak készíteni, amely egy család mindennapi ügyes-bajos dolgainak elintézésében, észbentartásában segít, miközben erősíti a családi összetartozást is. Sikerült nekik.

Az AboutOne mindenekelőtt rendkívül ügyel a privacy-témára, ami ugye alapvető, ha az ember a családi életének részleteit akarja feltenni az internetre. Ezért az internetes bankokéhoz hasonló biztonságot ígérnek a felhasználóknak.

A szolgáltatások között olyanokat találunk, mint a családi “Facebook” státuszüzenetekkel, profiloldalak a családtagoknak, kontaktlisták, egészségügyi információk, iskolával kapcsolatos témák, de a fejlesztők még arra is ügyeltek, hogy minden olyan hivatalos dokumentum letölthető formátumban meglegyen, amelyekre egy családnak szüksége lehet, kezdve az egyetemi felvételipapíroktól az adóbevallásig.

De persze tudunk karácsonyi üdvözlőlapokat készíteni, vagy családi fotóalbumokat nyomtattatni, sőt, még családi hírlevelet is küldhetünk rokonainknak. Az AboutOne nagyon amerikai honlap, de elképesztően jól ki van találva, és mesterien rakták össze.

Hasonló honlapok:

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s