Ahol a férfi csak egy árucikk a nő bevásárlókosarában

Vérlázítóan arrogáns randioldalt találtam, amely teljes egészében a nőknek lett kitalálva, ahol a férfi nem más, mint egy polcról leemelhető árucikk. Nem, nem férfiprostikról beszélek, hanem randioldalról. Az AdoptAGuy.com honlapról van szó.

A honlap úgy működik, hogy a társkereső férfiak (az “árucikkek”) regisztrálnak, és megadják a személyes profiljukat olyan kategóriák mentén, mint intellektuális, atletikus, bohém, költőies stb. Bónuszkategóriák is vannak, mint például főzni tudás, hasonlóság egy celebhez, vagy a gyertyát két végén égető. A stílust is meghatározzák, mint például rocker, metroszexuális, sikkes, sportos, hip hop vagy bizniszmenes. Ez alapján, mint egy online áruházban, felkerülnek a polcra.

Friss hús érkezett!

Jön a nő (a “vásárló”), regisztrál, és a kategóriák alapján beteszi a bevásárlókosarába (igen a be-vá-sár-ló-ko-sár-ba!!!) a neki tetsző hapsit. A férfi csak ekkor kezdhet társalogni a nővel és kezdődhet az ismerkedési folyamat.

Namármost. Ezután a honlap után nekem senki se jöjjön az egyenjogúsággal meg a feminizmussal, meg a nők elnyomásával! Ez a honlap szimpla emberpiac, férfi húsárubolt. Szánom azokat a férfiakat, akik odáig süllyednek, hogy regisztrálják magukat. Bár a fotókat nézegetve az az érzésem, a többségük inkább férfiprosti, a többi meg vén kéjenc, akik homoszexuális férfimodellek fotói mögé rejtik igazi, visszataszító énjüket.

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s