Facebook-kampány indult Erős Antóniával

Erős Antónia védnökségével kampány indult a Facebook-on a cukorbetegekért, amely a rendszeres vércukormérés fontosságára  hívja fel a figyelmet. A Tartsd a szintet! kezdeményezés célja, hogy szakértői tanácsokkal, receptekkel, és a betegséghez kapcsolódó hírekkel, kutatási eredményekkel segítsen annak a közel 1 millió embernek Magyarországon, akik valamilyen formában érintettek a betegségben, és egyben új, központi online fórumot teremtsen számukra. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a kampány kommunikációjában az én cégem is részt vehet.

Az életmódból fakadóan a cukorbetegség a világ legtöbb országában, így Magyarországon is össztársadalmi problémává vált. Felmérések szerint hazánkban ma már minden tizedik ember érintett valamilyen formában a betegségben, de ezt tízből öten sajnos nem is tudják magukról. A Tartsd a szintet! kampány az egyik legdinamikusabban fejlődő közösségi oldalon kíván közös, országos fórumot teremteni a cukorbetegeknek, ahol hasznos és érdekes információkat, szakértői tanácsokat kaphatnak a betegségükkel, a legújabb kutatási eredményekkel és az egészséges életmóddal kapcsolatban. A csatlakozók továbbá megoszthatják tapasztalataikat, élményeiket más cukorbetegekkel, így például Erős Antóniával, aki maga is kommentelni fog az oldalon.

„A cukorbetegek esetében a vércukorszint „normál” értéke sok mindentől függ. Vannak, akik a helyes táplálkozásra, a szükséges testmozgásra odafigyelnek ugyan, de vércukorszintjüket  nem mérik rendszeresen.  Ahhoz azonban, hogy a kívánatos eredményeket elérjük, azaz cukorbetegségünk ellenére egészségesen élhessünk, nem elég naponta egyszer mérnünk a vércukorszintünket – hangsúlyozza Erős Antónia.

1 millió embert érint

„Terhességem ideje alatt volt, hogy naponta tizenötször is megmértem, de az általánosan elfogadott szakértői álláspont szerint napi többször, akár 4-5-ször is érdemes ellenőrizni az értékeket. Ezért is örültem ennek a kezdeményezésnek, rendkívül fontosnak tartom, hogy a rendszeres, napi többszöri vércukormérés egyre általánosabbá és természetesebbé váljon, hiszen a kezelőorvos így mindig pontos adatokhoz juthat a diabéteszes beteg állapotáról, a cukorbeteg számára pedig ez a fajta bizonyosság jelentheti a teljes élet alapját” – teszi hozzá a Tartsd a szintet! kezdeményezés védnöke.

A kampány Facebook-oldala itt érhető el: http://www.facebook.com/TartsdaSzintet

 

Erős Antónia védnökségével kampány indult a Facebook-on a cukorbetegekért, amely a rendszeres vércukormérés fontosságára  hívja fel a figyelmet. A Tartsd a szintet! kezdeményezés célja, hogy szakértői tanácsokkal, receptekkel, és a betegséghez kapcsolódó hírekkel, kutatási eredményekkel segítsen annak a közel 1 millió embernek Magyarországon, akik valamilyen formában érintettek a betegségben, és egyben új, központi online fórumot teremtsen számukra.
Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s