InTheMo: az eddigi legjobb ajánlóoldal

Átlagban hetente indul olyan új közösségi honlap, amely ajánlásokra épül. Vagyis a felhasználók megoszthatják egymással kedvenc éttermüket, mozijukat, szórakozóhelyüket, ruhaboltjukat, fogkefemárkájukat … a lista végtelen. Mivel temérdek ilyen honlap van az éterben, nem nagyon szoktam velük foglalkozni, csak ha valami különlegességet fedezek fel bennük.

Nos, az InTheMo.com különleges. Méghozzá azért, mert az egyik legprofesszionálisabb ajánlóoldal, amivel eddig találkoztam. Legfőbb értéke, hogy a fő hangsúlyt a vizualitásra helyezi: több mint 3000 videó, sokezer fotó és egy esztétikus felhasználói felület az, ami miatt igazi élmény az oldalt használni.

Öröm nézni

Tartalmát tekintve elsősorban éttermekre, turisták számára érdekes helyekre összpontosít, de gyakorlatilag bármi feltölthető. Budapestről eddig csak a Costas, a Szimpla és az Olimpia szerepelnek rajta, de ha én étteremtulajdonos lennék, azonnal feltenném magam az oldalra.

Természetesen minden kötelező elem elérhető az oldalon: van értékelési lehetőség, kommentelés, ajánlóírási lehetőség, követhetjük a szimpatikus felhasználókat és gyűjthetjük a pontokat. Ebből a szempontból tehát nem nagy truváj az oldal. Sőt, egy kissé bonyolultan hat, hogy a fejlezstők minden eszközzel telepakolták: kell egy kis idő, amíg megtanulja használni az ember.

Mivel azonban az InTheMo mindent tud, amit tudnia kell, ráadásul kiváló vizuális tartalmakkal szolgál, ezért az egyik legjobb ajánlóoldalnak nyilvánítottam.

Kapcsolódó cikkek:

Picksie megmondja (majd), mit csinálj

 

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s