ProfilePin: online névjegykártya

Minden komoly embernek van névjegykártyája, ugyebár. A névjegykártyán feltüntetjük a telefonszámot, a postacímet, a mobilt, az e-mailt, esetleg a webcímet. Igen ám, de a közösségi média világában egy igazi profinak ezeken kívül még kismillió egy elérhetési csatornája van, amivel igyekszik is dicsekedni. Van Facebook, Twitter, Skype, LinkedIn, hogy csak a legfontosabbakat említsem. Ha mindezeket feltüntetjük egy névjegykártyán, akkor az fél méteres lenne.

Ezen próbál segíteni a ProfilePin honlap, amely nem más, mint egy online névjegykártya, amin feltüntethetjük a teljes webes jelenlétünket.

Így néz ki egy amatőr online névjegykártya

A regisztráció után megadhatjuk a FB, Twitter, MySpace, LinkedIn, YouTube, Digg, Reddit, Flickr, és LastFM profiloldalunk linkjét, de ezeken kívül még akárhány dolgot belinkelhetünk: blogot, Xinget, Hi5-t vagy akármit. Sajnos a Skype-t még nem támogatja. Ha mindezzel készen vagyunk, kapunk egy linket, amelyen keresztül elérhető a névjegykártyánk, így az e-mailes aláírás alá elég csak ezt az egy linket biggyesztenünk.

A ProfilePin remek ötlet, de szerintem vizuálisan még lenne mit javítani az oldalon. Ugyanis ha valaki már ad magára annyit, hogy online névjegykártyát csináljon, az szeretné is azt megmutatni másoknak. Márpedig csak olyan dolgot mutogat magáról az ember, amire büszke. A szegényes dizájn azonban egyelőre nem teszi túl vonzóvá ezt az alkalmazást. (Azért persze csináltam egyet a blognak: http://profilepin.com/u/w2p)

Reklámok

One Comment on “ProfilePin: online névjegykártya”

  1. NyomdÁsz szerint:

    Valóban, a design tekintetében még tényleg van hova fejlődni. De az elgondolás nem rossz.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s