AR: a tudománytól a pornóig (egy része 18+)

Amióta a Microsoft piacra dobta csodamasináját, a Kinect-et, egyre-másra jelennek meg a neten a némi hekkeléssel átbuherált, jobbnál-jobb augmented reality kísérletek. Ezek egy része tudományos, más része … khm … élvezeti, ahogy azt majd kissé lejjebb, a 18+-os részben láthatjátok. Most a szerintem legérdekesebbek közül adok közre válogatást.

A fenti videót egy Tomoto Washio nevű japán srác tette fel a YouTube-ra kedden. Tomoto meghekkelte a Kinectet, mert egy népszerű japán képregényhőssé, Ultra Hetessé szeretett volna válni. Nemcsak a kinézetét öltötte fel, hanem a hős szuperképességeit is magára aggatta.

Ezt a hekket Theo Watson holland művész csinálta. Nem más, mint egy interaktív báb, jelen esetben egy madár, amely még hangot is ad ki magából. Theo Watson Vimeo oldalát itt találhatjátok, a többi projektjét itt nézhetitek meg.

És innentől kezdve a poszt csak 18 éven felülieknek!

A Kinect és az AR adta lehetőségeket hamar felfedezte a pornóipar, és már meg is jelentek az AR szexjátékok. Előtte azonban szeretném nektek megmutatni, hogy még a legidiótább hekk mögött is nagyon komoly tudomány rejlik. Itt van például ez a videó:

A karaktert egyébként Noesisnek hívják és egy Senor Casaroja nevű programozó kreálmánya. Igen, tudom. Lógó mellekkel kísérletezni inkább dedós, mintsem tudományos. Ugyanakkor csak gondoljatok bele, mennyi paramétert kell leprogramozni (pl: gravitáció) ahhoz, hogy ilyen élethű legyen a végeredmény.

Végezetül jöjjenek a pornósok. Íme egy demo videó egy AR szexjátékról.

Üdvözlök mindenkit a Kinect csodálatos világában!:-)

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s