Exploguide: a világ rejtett kincseinek felfedezése

Aki rendszeresen olvassa ezt a blogot, már találkozhatott olyan új közösségi honlapokkal, amelyek az utazás szerelmeseinek szólnak. A nagy honlapok (mint a TripAdvisor vagy a Lonely Planet) mellett ezek csak úgy tudnak labdába rúgni, ha valamilyen speciális szegmenst céloznak meg. Ilyen például a Historious, amely a történelmi emlékek szerelmeseinek javasol úticélokat, vagy ez az amerikai útitervező alkalmazás, vagy ugyanez európai kiadásban.

Most egy új közösségi utazási honlapot mutatok be, az Exploguide-ot. Az Exploguide olyan helyekre kalauzol el bennünket, amelyek nem szerepelnek a fontosabb turistalátványosságok között. A honlap deklarált célja a világ rejtett kincsinek felfedezése és megőrzése. A felhasználók ezen keresztül oszthatják meg felfedezéseiket, és ajánlhatják azokat másoknak. Természetsen nem csak a desztinációt adják meg, hanem azt is, miként lehet oda eljutni, hol érdemes megszállni, melyek a környék jobb éttermei.

A honlap folyamatosan frissül és ma már Albániától a Hawaii szigetekig találunk rajta felfedezni valót. Nem is folytatom, mert könnybelábadt a szemem. Illetve de, egy mondat még mindig ide kívánkozik. Az, hogy Magyarországról semmi sem szerepel rajta. Ez nagyon elszomorító.

Mikor indulunk?

Reklámok

One Comment on “Exploguide: a világ rejtett kincseinek felfedezése”

  1. […] Exploguide: a világ rejtett kincseinek felfedezése FacebookTwitterStumbleUpon(tovább…)E-mailRedditDigg […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s