Popplet: nagy ötletek vizuálisan megjelenítve

Ma már számtalan eszköz található a weben, amelyek segítik a prezentációt. Ezek többnyire látványos vizuális alkalmazások, mint például a Prezi.com, amelyről kevesen tudják, hogy magyar fejlesztés, és világhírű lett. Most a legújabbat, egy new yorki startup termékét, a Popplet-et szeretném röviden bemutatni.

A Popplet-re csak meghívóval lehet még most belépni, de bátran jelentkezzetek, mert kb. egy hét alatt postázzák. A Popplet gyakorlatilag egy vizuálisan felturbózott folyamatábra, ahol az egyes dobozokba fotókat, videókat linkelhetünk be, vagy éppen rajzolhatunk beléjük amit akarunk. Természetesen lehetőség van megosztani a munkánkat, és csapatban is dolgozhatunk egy-egy prezentáción

A fenti videó nagyon jól bemutatja a Popplet lehetőségeit, én külön kiemelném, hogy már most van ingyenes iPad verziója is, amit szintén kipróbáltam. Nyilvánvaló alkalmazási területe az üzleti élet, ahol látványos prezentációkat készíthetünk, céges brainstormingokat tarthatunk vele, stb. Amin én meglepődtem, hogy az USA-ban nagyon sok tanár is használja a Popplethez hasonló alkalmazásokat, és ezek segítségével adják le a tananyagot az iskolákban.

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s