Felelsz vagy mersz? – magyar fejlesztésű játék az Android Marketen

Ki ne emlékezne a házibulik és osztálykirándulások egyik legkedveltebb játékára, az üvegpörgetésre, ahol mindenki izgatottan várta, kinek kell mindenki előtt felfednie titkait, vagy éppen egy vicces feladatot végrehajtania. A Stereobold jóvoltából most itt a játék alkalmazás formájában is. A Google legfrissebb adatai szerint az androidos alkalmazások piactere már több mint 250 000 applikációt kínál, amelyek között július 19. óta szerepel a Spin it! azaz a „Felelsz vagy mersz” app is.

„Igyekszünk olyan alkalmazásokat fejleszteni, amelyek könnyebbé és színesebbé teszik a felhasználók életét. Ennek szellemében fejlesztettük ki a kerékpárosok életét megkönnyítő „Kétkerék”, vagy a hírszerkesztőségeknek kitalált „MAXDroid” nevű hírgyűjtő applikációt. Az új, „Spin it!” névre keresztelt alkalmazásunk kifejezetten szórakoztató céllal készült, hogy mindig kéznél legyen a házibulik kedvenc játéka” – nyilatkozta Tömöri Imre, a Stereobold ügyvezető igazgatója.

A klasszikus üvegpörgetés modern változatával könnyen izgalmasabbá tehetjük a hosszabb-rövidebb utazásokat, vagy akár egy baráti összejövetelt is. Hangulatunktól függően három változat közül választhatunk. Ha mi magunk szeretnénk kitalálni a kérdéseket és a feladatokat, az egyszerű módra érdemes kattintanunk, de ha a véletlenre – és a programozók fantáziájára – szeretnénk bízni, hogy mire kell választ adnunk, milyen próbát kell kiállnunk, a klasszikus változatot érdemes elindítanunk. Ha pedig szeretnénk megtorolni, ha valaki nem adott választ, vagy nem hajtotta végre a feladatát, kattintsunk a büntető módra. A programozók számtalan vicces és meglepő kérdéssel és feladattal tették érdekessé a játékot , és rendszeres időközönként adnak majd ki frissítéseket új kérdésekkel, feladatokkal. A szoftver ingyenes és fizetős változatban, egyelőre angol nyelven érhető el, de hamarosan felkerül a Marketre a magyar nyelvű verzió is.

Az ingyenes verzió letöltése

A fizetős verzió letöltése (csak 233 Ft)

 

Kapcsolódó cikkek:

Stereobold: új magyar fejlesztőcég indult

Új magyar útvonaltervező app bringásoknak


2 hozzászólás on “Felelsz vagy mersz? – magyar fejlesztésű játék az Android Marketen”

  1. […] főhőse, Rupert Murdoch Felelsz vagy mersz?-et játszana? És mi lenne, ha mindezt egy magyar fejlesztésű Androidos játékkal tenné? Ez a videó a Stereobold fejlesztőcég üvegezős játékához […]

  2. Balázs szerint:

    Imádom mutogatni magam es nagyon bevállalós vagyok


Hozzászólás