Egy rendkívül hasznos honlap

Az aktív netezők többsége meghatározott rutinnal bír: van a nyitóoldalunk a böngészőn, aztán vannak azok a honlapok, amelyeket napi rendszerességgel látogatunk. Híroldalak, Facebook, YouTube – ezek általában a legnagyobb, legismertebb weboldalak, hacsak nincs valami speciális érdeklődési körünk, hobbink. Ezt a napi rutint megváltoztatni nagyon nehéz. Vagyis nagyon nehéz egy új honlapnak elérnie, hogy milliók számára a mindennapi élet részévé váljon. Az én netes rutinom is hasonló másokéhoz: megnézem a nagyobb híroldalakat, aztán Facebookolo, és csak utána kezdek el szörfölni, ha van szabad időm.

Nagyjából fél éve fedeztem fel egy honlapot, amely mára feltörte magát a kedvenceim közé és naponta használom. Ez a Zapaday.com. A Zapaday egy online eseménynaptár, ahol megtudhatjuk, hogy mi fog történni a jövőben. Az oldal működtetői elképesztő mennyiségű információt szedtek össze az élet minden területéről. Az információk témák, országok és persze dátumok alapján vannak összegyűjtve. Ha megadunk egy dátumot a jövőből, akkor megmutatja, hogy azon a napon milyen események lesznek a politikában, sportban, gazdaságban, kultúrában és még vagy egy tucatnyi témában.

A Zapaday további előnye, hogy testreszabható: készíthetünk saját naptárat, amibe beilleszthetjük a külső eseményeket, fontos eseményekről emléketetőket állíthatunk be. Így biztosíthatjuk magunknak, hogy semmiről sem maradunk le. Természetesen a felhasználók is hozzáadhatnak eseményeket, vagyis minél többen használják majd a Zapaday-t, annál pontosabb és részletesebb lesz az eseménynaptár. A használata pedig pofonegyszerű, így mindenkinek melegen ajánlom.



Hozzászólás